gør karriere hos

en topmoderne produktions-virksomhed

Hos Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S er vores medarbejdere den absolut vigtigste ressource, vi har — og det er vi meget bevidste om. Det er vigtigt for os at trække på lokalområdets omfattende kompetenceprofil, når vi inviterer nye kolleger ind i teamet, og vi finder det essentielt at tage os godt af hele holdet.

MEDARBEJDERTRIVSEL I FØRERSÆDET

Vi kan godt lide at se trivslen og passionen for arbejdet i øjnene på vores kolleger, og derfor er der rig mulighed for at videreuddanne dig indenfor dine kerneområder, imens du gør karriere hos os. Tilfredse medarbejdere skaber de bedste arbejdsvilkår, og dermed de bedste produkter i sidste ende. Vi er stolte af at mange af vores kolleger har årelang anciennitet i vores virksomhed — på den måde sikrer vi, at vi kan tilbyde de nødvendige kompetencer for en optimal udnyttelse af vores omfattende og avancerede maskinpark.

VIDEREUDVIKLING AF DINE KOMPETENCER

Vækst, innovation og videreudvikling ligger i vores DNA, og som virksomhed har vi derfor brug for vores medarbejderes evne til løsningsorienteret sparring og visionær nytænkning i forbindelse med vores kunders ønsker og behov. Du har på den baggrund god mulighed for både at dygtiggøre dig helt specifikt indenfor dine spidskompetencer og samtidig bidrage afgørende med din unikke kunnen i de forskellige projekter og udviklingsforløb. Du kan se frem imod en hverdag fyldt med arbejdsglæde, fleksibilitet og forskelligartede arbejdsopgaver, hvor lige præcis din indsats er højt værdsat.

EN TOPMODERNE VIRKSOMHED MED LOKAL ARBEJDSKRAFT

Alt dette ligger til grund for vores store succes både inden- og udenfor de danske grænser — og det ved vi! Derfor ligger det os også på sinde at pleje det sociale sammenhold udenfor maskinfabrikkens produktionshaller, hvor vi jævnligt ses til gode stunder og afslappet samvær. Og det lønner sig alt sammen, kan vi konkludere. Langt de fleste af vores kolleger i alle afdelinger af virksomheden arbejder hos os i mange år og vælger at blive hele deres karriere i firmaet — mere kan vi som arbejdsplads ikke ønske os!

Ny hjemmeside kommer snart!