CNC AUTOMAT-
DREJNING

Hos Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S går Teknologi og erfaring hånd i hånd, og vi har igennem tiden investeret i det mest moderne produktionsudstyr inden for CNC-drejning. Vi råder i dag over en maskinpark, der i samspil med vores erfarne medarbejdere kan fremstille emner i alle typer materiale, og i geometrier og kompleksiteter, hvor det kun er fantasien der er en begrænsning.

Ny hjemmeside kommer snart!

Har du behov for en fleksibel, kreativ og kvalitetsbevidst One-stop leverandør til en eksisterende produktion, så håndtere vi leverancer af alle typer af drejeemner i små og store serier til stort set hele verden. Hvis behovet er en samarbejdspartner, der kan bistå i forbindelse med udviklingen af optimalt producerbare komponenter, så stiller vi selvfølgelig gerne vores knowhow og ekspertise til rådighed igennem hele udviklingsprocessen.

CNC FRÆSNING

komponenter til perfektion

CNC-Fræsning er hos Ejnar Hansen Maskinfabrik en proces der gennem de sidste år har udviklet sig positivt, vi råder i dag over det mest moderne udstyr på markedet til fræsning. Vi ser også flere cases hvor vi med succes flytter fræseprocesser til vores avancerede dreje/fræsecentre, for på den måde at opnå, en mere optimal proces, hvor emnet typisk kan tilgås med flere værktøjer parallelt, så cyklustiden reduceres.Har du et behov for fremstilling af fræse emner, i større eller mindre serier, så spørg os endeligt, sammen finder vi den optimale løsning.

PLAN- OG RUNDSLIBNING

SKARP NØJAGTIGHED OG OPTIMAL FINISH

Mange af vores eksisterende kunder er aktive i segmentet ”hydraulik komponenter” og til denne sektor er plan- og rundslibning ofte en nødvendig teknologi at beherske, for at opnå de ønskede mål.

Hos Ejnar Hansen Maskinfabrik, behersker vi selv området planslibning, og til indvendig- og udvendig rundslibning, samt centerless slibning, her har vi allieret os med nogle af Europas førende leverandører inden for dette område. Ud fra tanken om at tilbyde vores kunder en fleksibel og kvalitetsbevidst one-stop underleverandør, tager vi os selvfølgelig af logistikken fra drejedel over termisk afgratning og hærdning til eksempelvis slibning og levering af det færdige produkt.

DIVERSE MONTAGEOPGAVER

FRA TEGNEBRÆT TIL MONTAGELINJE

Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S sætter en ære i at yde en fyldestgørende og tårnhøj service til vores kunder. Derfor tilbyder vi meget gerne at arbejde sammen med jer lige fra det øjeblik, hvor de første tanker bliver til skitser og indtil selve komponenterne bliver en del af jeres drift.

Vi tilbyder vores brede know-how og specialviden undervejs i hele forløbet — ligesom vi gerne i fællesskab aftaler det optimale leveringsniveau med hensyn til montage af normdele og sammenbygning til enheder hvor vores komponenter indgår i.