Vision & Mission

Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S har en vision om at blive den førende leverandør af komplekse komponenter til det globale og lokale marked. Vi vil først og fremmest være vores kunders samarbejdspartner, og derfor bestræber vi os altid på at lytte, forstå og tilbyde vores ekspertise på bedst mulig måde. 

Ny hjemmeside kommer snart!

MÅL

Hos Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S har vi en klar målsætning om at yde den højeste kvalitet og opnå den fulde kundetilfredshed hver eneste gang. Det har vi gjort i mere end 50 år ved kontinuerligt at videreuddanne vores team og ved at forbedre, udvikle og udvide vores produktion.

Ved at geninvestere i os selv og vores udstyr kan vi altså fortsætte med at leve op til vore egne tårnhøje forventninger, og vi kan imødekomme vores kunders ønsker, behov og krav. Derfor kan du stole på os, som en stabil, rutineret og yderst troværdig leverandør. 

VORES LØFTE

Med vores årelange erfaring indenfor branchen får I altså hos os en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der — på baggrund af vores kvalifikationer og kompetencer inden for det bearbejdningstekniske felt — kan tilbyde et kompetent samspil i udviklingen af komplekse komponenter.