TILLID OG GENNEM-SIGTIGHED

Det er helt afgørende, at vores kunder kan stole på, at vores høje kvalitet og varemærke leveres hver eneste gang. Derfor har vi hos Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S prioriteret at være certificeret iht. ISO-systemet, hvor vi har været certificeret siden 2012. Med ISO-certificeringer er der altid garanti for, at en virksomhed lever op til alle krav og regler indenfor deres specifikke produktområde. 

Ny hjemmeside kommer snart!

VORES CERTIFIKATER

Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S er senest blevet certificeret med ISO 9001:2015 i 2022.  Selve ISO 9001:2015 specificerer kravene til en virksomheds kvalitetsstyringssystem, når denne skal demonstrere sine evner til konsekvent at levere produkter og tjenester, der opfylder både kundens og de gældende lov- og reguleringskrav.

Derudover har certificeringen til formål at øge kundetilfredsheden igennem en effektiv anvendelse af systemet — dermed også forbedring af systemet og den kontinuerlige sikring af produkternes overensstemmelse med kundens og gældende lov- og regulatoriske krav. Denne certificering blev sidst revideret i 2022, og er derfor den gældende version, hvilket gør os fuldt opdaterede.